Bag om CarCare Details

CarCare Details blev etableret i slutningen af 2018. Et år er gået og vi er kun vokset lige siden. Vi går meget op i at udvælge de rigtige produkter og ikke at gå på kompromis med vores værdier og hvad vi ønsker at formidle videre til vores trofaste kunder.

Netop derfor bliver vi aldrig for store eller uoverskuelige, da vi ikke ønsker at tage de personlige elementer fra os eller vores kunder. Vi nyder at kunne tilbyde kvalitets produkter og have personlig kontakt med vores trofaste kunder.

For os betyder vejledning og service mere end at have et helt lager fyldt op med forskellige mærker og produkter, der alligevel bare ville samle støv.

 

Kvalitet frem for kvantitet

Vi brænder for bilpleje og elsker derfor at bruge de helt rigtige værktøjer og plejemidler, så at sige! Derfor finder du hos CarCare Details nøje udvalgte bilpleje produkter af høj kvalitet. CarCare Details kan stå inde for alle produkterne og bruger dem selv i hverdagen!

 

Bilpleje produkter der taler for sig selv

Når først du er kommet i gang med pleje af dit eget køretøj, vil du med garanti have svært ved at slippe det igen. Resultaterne bliver ekstraordinære og du ser dit eget værk i et helt nyt perspektiv.

 

Hvad kan du få hos CarCare Details

Du kan finde gennem testede kvalitets produkter i store og små varianter, der vil kunne levere og leve op til forventningerne hos både entusiasten, samt den professionelle.

Er du på udkig efter noget mere ekstraordinært, har vi også produkter i forskellige størrelser og prisklasser!

 

Har du brug for vejledning

Uanset om du er en eksisterende kunde eller blot besøger CarCare Details webshop for første gang, sætter vi pris på den tid, du bruger hos os og ser frem til at gøre forretninger med dig.

Ved spørgsmål eller kommentarer, er Du er altid velkommen til at kontakte os, også hvis du har brug for en grundig vejledning inden og efter dit køb.

Vi er altid kun et opkald eller en e-mail væk.

 

Velkommen til CarCare Details