GENERELLE OPLYSNINGER

CarCare Details
Mågevænget 7
6400 Sønderborg
Telefon: +45 60876018
E-mail: info@carcaredetails.dk

Læs venligst vores handelsbetingelser og privatlivspolitik igennem, før du handler på carcaredetails.dk.
Ved køb af varer accepterer og godkender du vores betingelser.

PRISER

Alle priser er inkl. 25% moms og er angivet i DKK.

FRAGT

Vi sender altid varerne i forsvarlig emballage. Varerne sendes med GLS.

Ved køb over 699 kr. sendes de bestilte varer fragtfrit.

BETALING

Vi modtager betaling med Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard og Maestro.

Du har også mulighed for at betale via Viabill eller MobilePay.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Levering

Levering kun til adresser i Danmark. Din ordre afsendes hurtigst muligt og forventet levering indenfor 2-4 hverdage, fra vi har registreret din bestilling. Vi kan dog ikke give 100 % garanti. Skulle det ske at din bestilling falder sammen med weekend eller helligedage, forbeholder carcaredetails.dk sig retten til at levere inden for 4-6 dage efter bestillingen er registreret. Bestillinger modtaget inden klokken 16.30 bliver normalt afsendt samme dag, forudsat at det er lagervare.

Vi tilbyder vores kunder følgende leveringsformer:

 • GLS PakkeShop
 • GLS omdeling erhverv
 • GLS omdeling privat

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret. Din fortrydelsesret er gældende i 14 dage efter levering.

Varen skal returneres i samme stand og mængde uden betydelig forringelse af varens værdi forårsaget af brud på den originale emballage eller lignende.

Det eneste du skal huske er din kvittering, som skal vedhæftes i mailen.

Du er ansvarlig for at den returnerede vare er pakket forsvarligt ind. Hvis varen er beskadiget hæfter carcaredetails.dk ikke for tilbagebetalingen.

Varer undtaget fortrydelsesretten:

 • Varer som må antaget at blive forringet eller forældet hurtigt grundet slidtage
 • Varer uden særlig emballage, som beskytter varen og tjener som sikkerhed for, at varen ikke har været åbnet
 • Varer som har været brugt
 • Varer med brud på den originale emballage

Returnering

Vi har gratis returret første gang du ønsker at returnere, derefter er det på egen regning. Returnering og ombytning af varer sker ved, at følge nedenstående guide:

Send varen retur til os ved hjælp af følgende link: Returneringslabel

Ved returnering anbefales du at vedlægge din kopi af faktura eller ordrebekræftelse, med klar og tydelig besked om at du ønsker at returnere den, eller de, givne vare(r) og få pengene retur. Din pakke kan sendes retur med den returseddel på det ovenstående link, som sikrer at din returnering bliver betalt af os.

Vi behandler returneringer 2 gange ugentligt, og du vil få besked når din returnering er håndteret. Pengene vil, og kan kun, blive tilbageført til betalingskontoen. Dvs. den konto, hvis kort har betalt for varen.

Har du nogen spørgsmål vedrørende returnering, er det bedst at kontakte os per e-mail på info@carcaredetails.dk

REKLAMATIONSRET

Har du modtaget en forkert eller defekt vare, kontakt os venligst

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået, som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Du har som forbruger 2 års reklamationsret. Det vil sige, at hvis varen har mangler eller er anderledes end beskrevet ved købstidspunktet, har du mulighed for at klage til os. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

PERSONDATAPOLITIK

Når du handler på www.carcaredetails.dk skal du afgive oplysninger så vi kan opfylde din ordre. Du bliver bedt om at oplyse:

 • Navn
 • Telefonnummer
 • E-mailadresse
 • Kortoplysninger
 • Leveringsadresse

Vi bruger SSL (secure socket layer) i forbindelse med overførsel af al information. Vi gemmer ikke dine betalingsoplysninger i vores database af sikkerhedsmæssige årsager.

Hvad bruger vi dine oplysninger til:

 • Opfyldelse af din ordre. Det vil sige, at vi kan trække penge for dit køb, sende dig en ordrebekræftelse og en mail, når varen er sendt ud til dig samt sende varen ud til dig.
 • Kundeservice / reklamationer. Hvis du reklamerer eller beder om omlevering, skal vi bruge dine kontaktoplysninger at kunne registrere din henvendelse og gennemføre udbedring eller levere på ny.
 • For at kunne levere din ordre, udleverer vi navn og adresse til vores kurerer.
 • Andre selskaber: Vi benytter herudover tredjeparter til opbevaring og behandling af data for at kunne behandle din ordre og overholde lovgivningen. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
 • Du har altid ret til at få oplyst, hvilke informationer, vi har registreret om dig og gøre indsigelse mod en registrering. Hvis oplysninger er ufuldstændige, irrelevante eller forkerte, har du ret til at få dem ændret eller slettet. I henhold til bogføringsloven, er vi dog pålagt at gemme dine købsdata i 5 år.